Sykkelmekking.
Gjør det selv.
Gratis!

Sykkelkjøkkenet Oslo (SKO) er en ideell forening, som har som overordnede mål å bygge en sykkelkultur i Oslo. Vi lærer bort hvordan man vedlikeholder, reparerer og håndterer en sykkel. Sykkelkjøkkenet jobber også med gjenbruk for å redusere sykkelavfall. Alle er velkomne, ingen registrering, medlemskap eller avgift kreves.

 
 
 
IMG_6062-2.jpg
 
 

SKO jobber på fem ulike måter

  1. Vi skaper en sosial arena og møteplass for sykkelinteresserte.

  2. Vi er en ’gjenvinningssentral’ for forlatte og uønskede sykler.

  3. Vi arbeider aktivt for å gjøre sykkelen tilgjengelig for grupper som av ulike årsaker i dag ikke sykler.

  4. Vi fremmer sykkelens positive effekt på helse, miljø og sosialt fellesskap.

  5. Vi lærer folk å hjelpe seg selve.

Sykkelkjøkkenet Oslo (SKO) er en ideell organisasjon som har som overordnet mål å bygge en positiv sykkelkultur i Oslo. Vår filosofi er "hjelp til selvhjelp", så vi ønsker å lære bort kunnskapen om hvordan man reparerer og vedlikeholder en sykkel.

Sykkelkjøkkenet jobber også med gjenbruk for å redusere sykkelavfall. Alle er velkomne, ingen registrering, medlemskap eller avgift kreves. 

Sykkelkjøkkenet Oslo føyer seg inn i en lang rekke av lignende initiativer verden over, hvor fokuset ligger på bevisstgjøring av menneskers og lokalsamfunns evne til å tilegne seg og spre nyttig og praktisk kunnskap. SKO er i en tidlig fase av denne utviklingen, og vi ønsker å invitere alle interesserte til å bli med på å skape en arena for felles læring og samfunnsutvikling. Det er ikke nødvendig med tidligere erfaring fra sykkelmekking. Alt som kreves er entusiasme og lærevillighet!


 
 
 
DSC_0385 (1).jpg